From: Ken Winter <ken@sunward.org>
To: PostgreSQL pg-sql list <pgsql-sql@postgresql.org>
Subject: Arrays in PL/pgSQL routines?
Date: Thu, 29 Dec 2005 12:46:28 -0500
Message-ID: <005101c60c9f$cfb5f660$6603a8c0@kenxp> (raw)
Can arrays be declared in PL/pgSQL routines? If so, how?
Section 8.10 of the documentation
(http://www.postgresql.org/docs/7.4/static/arrays.html) tells how to declare
and use arrays as table columns. But I don't find any part of the
documentation that says how to declare a simple array local to a PL/pgSQL
function. I tried the following guess, but it only won me a "syntax error
at or near VARCHAR:
DECLARE
my_array VARCHAR [];
.
~ TIA
~ Ken
Reply instructions:
You may reply publicly to this message via plain-text email
using any one of the following methods:
* Reply to all the recipients using the --to and --cc options:
reply via email
To: pgsql-sql@postgresql.org
Cc: ken@sunward.org
Subject: Re: Arrays in PL/pgSQL routines?
In-Reply-To: <005101c60c9f$cfb5f660$6603a8c0@kenxp>
* Save the following mbox file, import it into your mail client,
and reply-to-all from there: mbox
This inbox is served by DDX for PostgreSQL; see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox